Rode Loper ArtFair

Tijdens de ArtFair worden nieuwe werken van de kunstenaars die in de Boekenpassage exposeren, getoond in de nabijgelegen winkels. De etalages van de winkels worden daarmee een expositieruimte, verdeeld over de wijk. Mijn werk is standaard in de Boekenpassage te zien en te koop en tijdens de ArtFair ook in de etalages. Entree is altijd gratis! Meer info volgt

Gratis

Workshop intuïtief schilderen – thema power

Schouwburg de Lawei Burgemeester Wuiteweg 24, Drachten

Tijdens deze heerlijke schilderworkshop gaan we naar binnen afdalen op zoek naar jouw kracht, jouw inner strength. We gaan door intuïtief te schilderen contact maken met jouw onderbewuste en de boodschappen ontvangen die het wil geven. Het zijn altijd dingen die nu gezien willen worden en dus nu relevant zijn. Vandaag gaan we ons richten op de power in jou. Welke kracht bezit jij? Welke kracht heb je nodig? Hoeveel kracht laat jij nog onbenut? Door enkele ontspanningsoefeningen gaan we het denken naar de achtergrond brengen, zodat je onderbewuste meer ruimte krijgt om jouw handen aan te sturen. Zo gaan we antwoorden vinden op jouw krachtvragen. Ben je nieuwsgierig naar welke kracht-kunst er in jou schuilt? Geef je dan heel gauw op! (let op, deze workshop vindt plaats in Schouwburg de Lawei!)

€35

Workshop intuïtief schilderen – Thema Loslaten

Schouwburg de Lawei Burgemeester Wuiteweg 24, Drachten

Sta jij wel eens stil bij wat je vasthoudt in het leven? Of wat je zou willen loslaten? Deze workshop met het thema 'Loslaten' biedt je de kans om deze vraag te onderzoeken en te uiten door middel van kunst. Laat je creativiteit stromen en ervaar de kracht van spontaniteit en intuïtie in het creëren van een uniek schilderij. We bieden een veilige en inspirerende ruimte om los te laten wat je niet langer dient en ruimte te maken voor frisse energie en groei. Bij Atelier Groen Licht geloven we dat kunst een krachtige manier is om je emoties te uiten en je geest te bevrijden. We zijn verheugd om je te verwelkomen in onze gezellige en inspirerende omgeving. Tijdens deze workshop zul je geleid worden om te experimenteren met verschillende kleuren, texturen en materialen om zo de creativiteit in jezelf te ontdekken en te ontwikkelen. Het thema van deze workshop is 'Loslaten', wat je zal helpen om te reflecteren op wat jou tegenhoudt en welke stappen je kunt nemen om te groeien en te ontwikkelen. Ik zal je begeleiden tijdens het hele creatieve proces en je helpen om je creatieve grenzen te verleggen. Door te werken met verschillende schildertechnieken en te experimenteren met kleuren, zul je in staat zijn om je denken en overtuigingen naar de achtergrond te brengen, om jouw onderbewuste boodschappen het levenslicht te laten zien. Kom en ontdek wat jouw schilderij aan jou te vertellen heeft! Je kan je opgeven via het reactieformulier onderaan deze pagina of via de contactpagina. (let op, deze workshop vindt plaats in Schouwburg de Lawei!)

€35

Open dag cursusaanbod Lawei

Schouwburg de Lawei Burgemeester Wuiteweg 24, Drachten

Op zaterdag 8 juli opent Schouweburg de Lawei in Drachten haar deuren om jou kennis te laten maken met alle soorten lessen en workshops die daar gegeven worden. Aangezien ik ook mijn workshops daar geef, ben ik die dag ook aanwezig en geef twee workshops. We gaan dan een verkorte versie doen van de workshop die ik normaal geef, zodat je een idee krijgt van hoe dat is en of dat iets voor je is! Kom langs in de Lawei tussen 12.00 en 17.00 uur. Je kunt je inschrijven voor een workshop intuïtief schilderen om 13.00 uur en om 14.15 uur. Klik hier voor meer informatie op de website van de Lawei. Deelname is gratis!

Gratis

Open Sluisweekend

De Sluisfabriek Tussendiepen 6, Drachten, Nederland

Op zondag 9 juli ben ik in de Sluisfabriek aanwezig tijdens het Open sluisweekend. Dit is je kans om vrijblijvend rond te kijken in mijn atelier aldaar, kennis te maken met mij en andere makers, informeren of creatief coaching iets voor je is, uit de eerste hand kunst te kopen en natuurlijk ook weer mee te doen met de prijsvraag. Gok het juiste aantal penselen in de bak en misschien heb jij straks wel het win-schilderij aan jouw muur hangen! Zie ik je zondag?

Gratis

Workshop Intuïtief schilderen – Thema ‘Een nieuw begin’

Schouwburg de Lawei Burgemeester Wuiteweg 24, Drachten

🎨 Ontdek je Creatieve Zelf bij Atelier Groen Licht's Workshop Intuïtief Schilderen: "Een Nieuw Begin"! 🌟 Ben je klaar om een opwindende reis te maken naar de diepten van je creatieve potentieel? Wil je jezelf uitdagen, inspireren en transformeren? Grijp dan nu je kans om deel te nemen aan onze meeslepende workshop Intuïtief Schilderen, gepresenteerd door Atelier Groen Licht! 🗓 Datum: 22 september 2023 🏢 Locatie: Schouwburg de Lawei, Drachten Duik in een unieke ervaring waarin kunst en zelfontdekking samenkomen. Onze workshop staat in het teken van het thema "Een Nieuw Begin." Sta op het punt om de volgende fase van je leven te betreden? Of verlang je naar een frisse start in je creatieve reis? Wat het ook is, deze workshop biedt je de tools en de ruimte om je intuïtie te volgen en je innerlijke wereld te verkennen. 🌌 Wat kun je verwachten? 🌈 Waarom meedoen? Deze workshop is een kans om jezelf te omarmen zoals je bent, je verbeelding de vrije loop te laten en te ontdekken welke kleurrijke mogelijkheden de toekomst voor je in petto heeft. Het gaat niet alleen om het creëren van een schilderij, maar ook om het ontdekken van verborgen inzichten, het omarmen van verandering en het verwelkomen van een nieuw begin. 🎟 Reserveer nu je plek! Wacht niet te lang, want de plaatsen zijn beperkt en de interesse is groot. Maak je klaar om jezelf te verrassen en een nieuwe dimensie van zelfexpressie te ontdekken! Voor reserveringen en meer informatie, neem hier contact op met Atelier Groen Licht. Sta aan de vooravond van je eigen "Nieuw Begin" en geef je creativiteit de vrije loop. Ik kijk ernaar uit je te verwelkomen op 22 september voor een betoverende workshop vol verbeelding, introspectie en groei! Met creatieve groeten, Wyke van Atelier Groen Licht

€35