Laatste afgelopen Evenementen

Workshop Intuïtief schilderen

🎨 Ontdek je Creatieve Zelf bij Atelier Groen Licht’s Workshop Intuïtief Schilderen met het thema “Naar Binnen Keren”! 🌟 Ben je klaar voor een boeiende reis naar de diepste regionen van je creatieve potentieel? Wil je jezelf uitdagen, inspireren en transformeren? Pak nu je kans om deel te nemen aan onze meeslepende workshop Intuïtief Schilderen, gepresenteerd door Atelier Groen Licht! 🗓 Datum: 24 november 2023 🏢 Locatie: Schouwburg de Lawei, Drachten Verken een unieke ervaring waar kunst en zelfontdekking samenkomen. Onze workshop staat in het teken van het thema "Naar Binnen Keren." Sta je op het punt om de volgende fase van je leven te betreden? Of verlang je naar een frisse start in je creatieve reis? Wat het ook is, deze workshop biedt je de tools en de ruimte om je intuïtie te volgen en je innerlijke wereld te verkennen. 🌌 Wat kun je verwachten? 🌈 Waarom meedoen? Deze workshop is een kans om jezelf te omarmen zoals je bent, je verbeelding de vrije loop te laten en te ontdekken welke kleurrijke mogelijkheden de toekomst voor je in petto heeft. Het gaat niet alleen om het creëren van een schilderij, maar ook om het ontdekken van verborgen inzichten, het omarmen van verandering en het verwelkomen van een nieuw begin. 🎟 Reserveer nu je plek! Wacht niet te lang, want de plaatsen zijn beperkt en de interesse is groot. Maak je klaar om jezelf te verrassen en een nieuwe dimensie van zelfexpressie te ontdekken! Voor reserveringen en meer informatie, neem hier contact op met Atelier Groen Licht. Sta aan de vooravond van je eigen "Naar Binnen Keren" en laat je creativiteit de vrije loop. Ik kijk ernaar uit je te verwelkomen op 24 november voor een betoverende workshop vol verbeelding, introspectie en groei! Met creatieve groeten, Wyke van Atelier Groen Licht

Slotplaatsfestival

Op zondag 29 oktober, sta ik op de groene markt tijdens het Slotplaatsfestival. Dit is een bruisende dag op landgoed De Slotplaats met natuurexpedities, theater, lezingen, workshops, OERRR activiteiten en lokaal heerlijk eten en drinken. Duurzaamheid in overvloed! Het jaarlijkse Slotplaatsfestival, georganiseerd door Natuurmonumenten en De Slotplaats, biedt een geweldige dag op het landgoed. Geniet van lokale producten, theater, muziek en activiteiten in het Bos van Knoop. Ontdek de natuur tijdens korte natuurexpedities, leer over paddenstoelen en diersporen, en laat de herfstverhalen je betoveren. Voor jonge natuurliefhebbers zijn er OERRR-activiteiten vol avontuur. Vergeet niet om laarzen en extra kleding mee te nemen! Proef gedurende de dag lokale lekkernijen in De Slotplaats, het Koetshuis en bij de foodtruck. De groene markt biedt producten van lokale boeren en het landgoed zelf. Kom en vier deze duurzame dag! Het Slotplaatsfestival op 29 oktober, van 10:00 tot 17:00 uur. Gratis toegang, met enkele betaalde activiteiten en gratis parkeergelegenheid.

Rode Loper ArtFair

Tijdens de ArtFair in de Boekenpassage de Rode Loper in Leeuwarden kun je je onderdompelen in een uitgebreide collectie kunstwerken van getalenteerde Friese kunstenaars. Speciaal voor deze gelegenheid presenteren we een selectie van kleinere kunstwerken met betaalbare prijzen, zodat kunst voor iedereen toegankelijk wordt. Het mooiste van alles is dat de toegang tot dit kunstzinnige festijn helemaal gratis is! Niet alleen de passage zelf, maar de hele St. Jacobsstraat wordt omgetoverd tot een kunstgalerij, waar de etalages worden verfraaid met prachtige kunstwerken van de Rode Loper-kunstenaars. Het evenement vindt plaats in het hart van Leeuwarden, op St. Jacobsstraat 32. Laat je inspireren door de creativiteit van lokale kunstenaars en ontdek de schoonheid van kunst in de Rode Loper Boekenpassage. Ik ben zelf de hele donderdag aanwezig, dus kom langs en beleef kunst als nooit tevoren!