Workshops

We gaan heerlijk spelen met kleur en met verf, want jouw creatieve energie mag vrij stromen. Er bestaat geen goed of fout! Voor al mijn workshops geldt dat er absoluut geen enkele vorm van ervaring voor nodig is. Kan je een penseel vasthouden? Dan heb je voldoende vaardigheden.

Heb jij wél creatieve ervaring? En heb je soms wel een last van creatieve blokkades? Kom dan echt bij mij een vrije flow workshop volgen! Ik help je om het doel eens los te laten en echt procesmatig aan de slag te gaan. Hiermee gaat jouw creatieve energie weer heerlijk stromen en die kan je weer gebruiken voor je eigen werk.

Bij het maken van intuïtieve kunst kunnen er altijd bijzondere en nieuwe inzichten ontstaan. Ben je ook nieuwsgierig naar wat jouw onderbewuste aan jou te vertellen heeft? Ik help je met het vinden van de betekenis van jouw werk.

Hieronder kan je een workshop kiezen die op dit moment het beste bij jou past.

Privé workshop op maat

Wil jij met een vriend(in), je moeder, je vader, je dochter of wie dan ook (of zelfs alleen jijzelf!) samen intuïtief creatief bezig zijn? Dan kan dat heel goed in mijn gezellige kleine atelier.

Jij kiest het thema waar jullie rondom willen gaan creëren. Dat kan van alles zijn, een gezamenlijke hobby, een leerdoel, een fase in jouw/jullie leven, noem maar op… Daar creëer ik vervolgens creatieve oefeningen omheen. Een prachtige manier om je te verbinden met elkaar en jouw eigen onderbewuste.

2,5 uur, € 35 p.p.
Tot 3 personen

Woensdag Workshop (inloop)

Op veel woensdagen houd ik inloopatelier! Tegen een kleine vergoeding mag je gebruik maken van de aanwezige materialen en heerlijk experimenteren. We kunnen samen een werk maken, of ieder een eigen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Niks moet, gewoon lekker vrij spelen met creativiteit. Ik ben er om je op weg te helpen als dat niet helemaal lukt.

Zo kan je eens proeven aan nieuwe materialen en inspiratie opdoen bij elkaar. Stuur even een berichtje als je wil komen, want mijn ruimte is beperkt. Ik ontmoet je graag!

3 uur, € 5 p.p.
Tot 4 personen

Free Flow Paintshop

Workshop in uitvoering

Voor groepen vanaf 5 tot 13 personen verplaatsen we ons naar een grotere ruimte. Houd de kalender in de gaten voor de volgende editie!

We gaan lekker aan de slag met verschillende materialen. Deze workshops zijn ook heel erg leuk voor speciale gelegenheden, zoals een verjaardag, vrijgezellenfeest, familiedag, personeelsuitje, noem maar op.

Als je met een bestaande groep wilt komen, stuur me dan even een bericht, dan plannen we samen een datum.

2,5 uur, € 35 p.p. 
5 – 13 personen

MandalaMania


Naast de creatieve flow workshops bied ik ook mandala workshops aan!

Hoe heerlijk is het om je helemaal te verliezen in het precies uitmeten van een mandala waarbij je gestructureerd en gefocust te werk gaat.

De cirkel en de vaste onderdelen wijzen je de weg, als de rails van een spoor. Zo kan je je rustig kunt laten leiden, terwijl je je eigen flow volgt. Puur genieten!

1,5 uur, € 15 p.p.
Tot 3 personen 

Staat jouw ideale workshop er niet bij? Of wil je graag een aanpassing op een bestaande? Doe me dan een voorstel, ik ben dol op nieuwe ideeën! Klik hier, ook voor als je nog vragen hebt!