Workshops

Laten we volop genieten van kleur en verf, want jouw creatieve energie verdient de ruimte om vrijelijk te stromen. In onze workshops bestaat er geen concept van goed of fout! Het maakt niet uit of je wel of geen ervaring hebt. Zolang je een penseel kunt vasthouden, heb je alle vaardigheden die je nodig hebt.

Heb je echter wel creatieve ervaring, maar ervaar je soms blokkades? Dan nodig ik je van harte uit om deel te nemen aan deze free flow workshop. Hier begeleid ik je om het eindresultaat los te laten en je volledig te richten op het creatieve proces. Hierdoor zal jouw creatieve energie weer moeiteloos gaan stromen, klaar om te worden ingezet in je eigen werk.

Het maken van intuïtieve kunst brengt vaak verrassende en nieuwe inzichten met zich mee. Ben je nieuwsgierig naar wat jouw onderbewuste je wil vertellen via je kunstwerken? Ik help je graag bij het ontdekken van de diepere betekenis achter je creaties.

Hieronder kun je de workshop kiezen die op dit moment het beste bij jou past.

Privé workshop op maat

Wil jij met een vriend(in), je moeder, je vader, je dochter of wie dan ook (of zelfs alleen jijzelf!) samen intuïtief creatief bezig zijn? Dan kan dat heel goed in mijn gezellige kleine atelier.

Jij kiest het thema waar jullie rondom willen gaan creëren. Dat kan van alles zijn, een gezamenlijke hobby, een leerdoel, een fase in jouw/jullie leven, noem maar op… Daar creëer ik vervolgens creatieve oefeningen omheen. Een prachtige manier om je te verbinden met elkaar en jouw eigen onderbewuste.

2,5 uur, € 35 p.p.
Tot 3 personen

Inloopatelier

Op veel woensdagen houd ik inloopatelier! Tegen een kleine vergoeding mag je gebruik maken van de aanwezige materialen en heerlijk experimenteren. We kunnen samen een werk maken, of ieder een eigen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Niks moet, gewoon lekker vrij spelen met creativiteit. Ik ben er om je op weg te helpen als dat niet helemaal lukt.

Zo kan je eens proeven aan nieuwe materialen en inspiratie opdoen bij elkaar. Stuur even een berichtje als je wil komen, want mijn ruimte is beperkt. Ik ontmoet je graag!

3 uur, € 5 p.p.
Tot 3 personen

Free Flow Paintshop

Workshop in uitvoering

Voor groepen vanaf 5 tot 13 personen verplaatsen we ons naar een grotere ruimte. Houd de kalender in de gaten voor de volgende editie!

We gaan lekker aan de slag met verschillende materialen. Deze workshops zijn ook heel erg leuk voor speciale gelegenheden, zoals een verjaardag, vrijgezellenfeest, familiedag, personeelsuitje, noem maar op.

Als je met een bestaande groep wilt komen, stuur me dan even een bericht, dan plannen we samen een datum.

2,5 uur, € 35 p.p. 
5 – 13 personen

MandalaMania


Naast de creatieve flow workshops bied ik ook mandala workshops aan!

Hoe heerlijk is het om je helemaal te verliezen in het precies uitmeten van een mandala waarbij je gestructureerd en gefocust te werk gaat.

De cirkel en de vaste onderdelen wijzen je de weg, als de rails van een spoor. Zo kan je je rustig kunt laten leiden, terwijl je je eigen flow volgt. Puur genieten!

2,5 uur, € 30 p.p.
Tot 3 personen 

Staat jouw ideale workshop er niet bij? Of wil je graag een aanpassing op een bestaande? Doe me dan een voorstel, ik ben dol op nieuwe ideeën! Klik hier, ook voor als je nog vragen hebt!