Galerie

Schilderijen te koop

Ik maak expressief abstracte schilderijen, die vanuit mijn intuïtie hun weg via mijn handen vinden naar het doek. Door te schilderen leer ik mijzelf kennen. Dit heeft mij de afgelopen jaren zo veel gebracht dat ik deze ervaring, van je vrij en expressief te kunnen uiten, graag met anderen wil delen. En daarom zijn mijn schilderijen zijn te koop! Mijn lieve geschilderde vrienden mogen op zoek naar een nieuw huis om daar de warmte te brengen die ik er met veel liefde in heb gestopt. Als je interesse of vragen hebt, stuur je me dan even een berichtje?

Een deel van mijn werk is standaard te zien en te koop in de Boekenpassage De Rode Loper in Leeuwarden (St. Jacobsstraat 32). Je kunt hier altijd vrijblijvend binnen lopen. Veel tweedehands boeken en ook kunst van andere kunstenaars zijn daar te vinden!


Ik werk ook in opdracht, dus als ‘jouw’ schilderij er niet tussen zit, laat het me dan weten! Ik maak graag iets nieuws voor je! Kijk bij de albums hieronder wat er op dit moment te koop is. Maar hou ook vooral mijn socials (Facebook en Instagram) in de gaten! Daar verschijnen mijn nieuwe werken vaak eerder dan hier.