Overig aanbod

Persoonlijke mandala of aquarel

Een intuïtief cadeautje aan jezelf

Ik kan voor jou een persoonlijke intuïtieve mandala of aquarel maken. Tijdens een telefoongesprek over een onderwerp naar jouw keuze, ga ik tekenen of schilderen. Omdat het gesprek over jou gaat en ik met mijn aandacht bij het gesprek ben, ontstaat er als vanzelf een tekening uit mijn handen. Mijn bewegingen zijn dan puur intuïtief en worden gevormd door het onderwerp en de energie van ons gesprek.

Lijkt jou dat nu ook fijn, zo’n puur intuïtief kunstwerkje, helemaal van en voor jou persoonlijk? Stuur me dan gauw een berichtje, dan plannen we snel een afspraak in!

De kosten zijn €45,-. Dit is inclusief een persoonlijk (coach)gesprek van een uur, de mandala /aquarel en de verzendkosten.

Trouwens, ik ben altijd geïnteresseerd in het uitproberen van nieuwe dingen, dus als je een ander idee hebt, of je wil een aanpassing op bovenstaande, laat het me weten!

Online workshops/tutorials

Zelf in jouw eigen tijd en ruimte mandala’s leren maken

Ik ben bezig met het maken van een online mandala workshop. Als je als eerste op de hoogte wilt zijn stuur me dan een bericht, dan krijg je een e-mail zodra deze beschikbaar is!