Laatste afgelopen Evenementen

Workshop Intuïtief schilderen – Thema ‘Een nieuw begin’

Schouwburg de Lawei Burgemeester Wuiteweg 24, Drachten

🎨 Ontdek je Creatieve Zelf bij Atelier Groen Licht's Workshop Intuïtief Schilderen: "Een Nieuw Begin"! 🌟 Ben je klaar om een opwindende reis te maken naar de diepten van je creatieve potentieel? Wil je jezelf uitdagen, inspireren en transformeren? Grijp dan nu je kans om deel te nemen aan onze meeslepende workshop Intuïtief Schilderen, gepresenteerd door Atelier Groen Licht! 🗓 Datum: 22 september 2023 🏢 Locatie: Schouwburg de Lawei, Drachten Duik in een unieke ervaring waarin kunst en zelfontdekking samenkomen. Onze workshop staat in het teken van het thema "Een Nieuw Begin." Sta op het punt om de volgende fase van je leven te betreden? Of verlang je naar een frisse start in je creatieve reis? Wat het ook is, deze workshop biedt je de tools en de ruimte om je intuïtie te volgen en je innerlijke wereld te verkennen. 🌌 Wat kun je verwachten? 🌈 Waarom meedoen? Deze workshop is een kans om jezelf te omarmen zoals je bent, je verbeelding de vrije loop te laten en te ontdekken welke kleurrijke mogelijkheden de toekomst voor je in petto heeft. Het gaat niet alleen om het creëren van een schilderij, maar ook om het ontdekken van verborgen inzichten, het omarmen van verandering en het verwelkomen van een nieuw begin. 🎟 Reserveer nu je plek! Wacht niet te lang, want de plaatsen zijn beperkt en de interesse is groot. Maak je klaar om jezelf te verrassen en een nieuwe dimensie van zelfexpressie te ontdekken! Voor reserveringen en meer informatie, neem hier contact op met Atelier Groen Licht. Sta aan de vooravond van je eigen "Nieuw Begin" en geef je creativiteit de vrije loop. Ik kijk ernaar uit je te verwelkomen op 22 september voor een betoverende workshop vol verbeelding, introspectie en groei! Met creatieve groeten, Wyke van Atelier Groen Licht

€35

Open Sluisweekend

De Sluisfabriek Tussendiepen 6, Drachten

Op zondag 9 juli ben ik in de Sluisfabriek aanwezig tijdens het Open sluisweekend. Dit is je kans om vrijblijvend rond te kijken in mijn atelier aldaar, kennis te maken met mij en andere makers, informeren of creatief coaching iets voor je is, uit de eerste hand kunst te kopen en natuurlijk ook weer mee te doen met de prijsvraag. Gok het juiste aantal penselen in de bak en misschien heb jij straks wel het win-schilderij aan jouw muur hangen! Zie ik je zondag?

Gratis

Open dag cursusaanbod Lawei

Schouwburg de Lawei Burgemeester Wuiteweg 24, Drachten

Op zaterdag 8 juli opent Schouweburg de Lawei in Drachten haar deuren om jou kennis te laten maken met alle soorten lessen en workshops die daar gegeven worden. Aangezien ik ook mijn workshops daar geef, ben ik die dag ook aanwezig en geef twee workshops. We gaan dan een verkorte versie doen van de workshop die ik normaal geef, zodat je een idee krijgt van hoe dat is en of dat iets voor je is! Kom langs in de Lawei tussen 12.00 en 17.00 uur. Je kunt je inschrijven voor een workshop intuïtief schilderen om 13.00 uur en om 14.15 uur. Klik hier voor meer informatie op de website van de Lawei. Deelname is gratis!

Gratis