Laden Evenementen

« Alle Evenementen

juli 5 @ 14:30 17:00

Sta jij wel eens stil bij wat je vasthoudt in het leven? Of wat je zou willen loslaten? Deze workshop met het thema ‘Loslaten’ biedt je de kans om deze vraag te onderzoeken en te uiten door middel van kunst. Laat je creativiteit stromen en ervaar de kracht van spontaniteit en intuïtie in het creëren van een uniek schilderij. We bieden een veilige en inspirerende ruimte om los te laten wat je niet langer dient en ruimte te maken voor frisse energie en groei.

Bij Atelier Groen Licht geloven we dat kunst een krachtige manier is om je emoties te uiten en je geest te bevrijden. We zijn verheugd om je te verwelkomen in onze gezellige en inspirerende omgeving.

Tijdens deze workshop zul je geleid worden om te experimenteren met verschillende kleuren, texturen en materialen om zo de creativiteit in jezelf te ontdekken en te ontwikkelen. Het thema van deze workshop is ‘Loslaten’, wat je zal helpen om te reflecteren op wat jou tegenhoudt en welke stappen je kunt nemen om te groeien en te ontwikkelen.

Ik zal je begeleiden tijdens het hele creatieve proces en je helpen om je creatieve grenzen te verleggen. Door te werken met verschillende schildertechnieken en te experimenteren met kleuren, zal je in staat zijn om je denken en overtuigingen naar de achtergrond te brengen, om jouw onderbewuste boodschappen het levenslicht te laten zien. Kom en ontdek wat jouw schilderij aan jou te vertellen heeft!

€35 Inclusief materiaal, koffie/thee en wat lekkers

Atelier Groen Licht

0646240183

Bekijk de site van Organisator

Schouwburg de Lawei

Burgemeester Wuiteweg 24
Drachten,
Bekijk de site van Locatie

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *