Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Herbronnen met paarden en intuïtief schilderen

juni 22 @ 10:00 16:00

De dag na de Zomerse Zonnewende is het Volle Maan Paarden (HorseMoon). We komen samen tijdens een heerlijke eendaags retraite om te herbronnen in het veld bij de paarden en via intuïtief schilderen.

Recente studies, uitgevoerd door het HeartMath Institute, laten zien dat heling mogelijk is wanneer we samen met paarden zijn. Het hart van paarden heeft een groter elektromagnetisch veld en een hoger intelligentieniveau dan dat van mensen. Het elektromagnetische veld van het paard kan direct invloed uitoefenen op ons hartritme. Wanneer je in het grote krachtveld van een paard bent, kun je het helende hart van paarden ervaren. Hun energie is voelbaar en magisch ♥.

Na de lente met zijn trilling van groei & bloei, staan de Maan en de komst van de Zomer ons toe om te rusten, te observeren, te beseffen wat we hebben en daar helemaal van te mogen genieten.

Bij de Volle Maan in Juni verbinden we ons met het element Vuur & Licht. De boodschap van deze Maan nodigt ons uit na te denken over waar het heilige vuur van ons leven bevindt en wat de passie is die ons voedt.

Deze dag mag je je helemaal laten zakken in de rust en de veilige bedding van het Sisterhood. Maar ook om jezelf te verbinden met jouw heilige vuur, jouw passie die in jou brand. Een dag om te rusten, inspiratie op te doen, het vlammetje van creatie aan te wakkeren. Te zijn, voelen, ervaren en delen.

Deze dag is met liefde voor jou samengesteld om in de natuur bij de paarden en via creativiteit te herbronnen. Weer in contact te komen met de universele oerbron en jouw innerlijke zijn, jouw innerlijke vuurtje. Een dag om helemaal tot rust te komen in jezelf.

Wat mag je deze dag ontvangen?

🩷 Smudgebad
🩷 Kaartje met persoonlijke boodschap
🩷 Veilige bedding in een heilige cirkel
🩷 Ademwerk
🩷 Helende geleide meditatie – connecten met jouw oerbron
🩷 Vuurceremonie
🩷 Meditatieve dans
🩷 Een individueel moment om een boodschap van de paarden te mogen ontvangen
🩷 Absoluut stiltemoment en meditatie
🩷 Intuïtief schilderen om boodschappen uit je onderbewuste te mogen ontvangen

Praktische informatie:

🩷 Inclusief koffie, thee, fruit en wat lekkers
🩷 Inclusief biologische & vegetarische lunch
🩷 Inclusief alle materialen
🩷 Paarden staan achter een draadje – op jouw individuele moment na
🩷 Tijd – 10.00 – ca. 16.00 uur
🩷 Energie – uitwisseling – 122,- p.p. . Als je samen met iemand komt 222,-

Je ontvangt de gehele dag liefdevolle & professionele begeleiding en ondersteuning van Wyke Pronk van atelier Groen Licht – kunst coaching en creativiteit voor een vrije geest & Marieke Brouwer van Silvermoon – Holistische praktijk voor mens & dier.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *