Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Slotplaatsfestival

oktober 29, 2023 @ 10:00 17:00

Op zondag 29 oktober, sta ik op de groene markt tijdens het Slotplaatsfestival. Dit is een bruisende dag op landgoed De Slotplaats met natuurexpedities, theater, lezingen, workshops, OERRR activiteiten en lokaal heerlijk eten en drinken. Duurzaamheid in overvloed!

Het jaarlijkse Slotplaatsfestival, georganiseerd door Natuurmonumenten en De Slotplaats, biedt een geweldige dag op het landgoed. Geniet van lokale producten, theater, muziek en activiteiten in het Bos van Knoop.

Ontdek de natuur tijdens korte natuurexpedities, leer over paddenstoelen en diersporen, en laat de herfstverhalen je betoveren. Voor jonge natuurliefhebbers zijn er OERRR-activiteiten vol avontuur. Vergeet niet om laarzen en extra kleding mee te nemen!

Proef gedurende de dag lokale lekkernijen in De Slotplaats, het Koetshuis en bij de foodtruck. De groene markt biedt producten van lokale boeren en het landgoed zelf.

Kom en vier deze duurzame dag! Het Slotplaatsfestival op 29 oktober, van 10:00 tot 17:00 uur. Gratis toegang, met enkele betaalde activiteiten en gratis parkeergelegenheid.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *