Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Workshop Intuïtief schilderen

november 24, 2023 @ 14:30 17:00

🎨 Ontdek je Creatieve Zelf bij Atelier Groen Licht’s Workshop Intuïtief Schilderen met het thema “Naar Binnen Keren”! 🌟

Ben je klaar voor een boeiende reis naar de diepste regionen van je creatieve potentieel? Wil je jezelf uitdagen, inspireren en transformeren? Pak nu je kans om deel te nemen aan onze meeslepende workshop Intuïtief Schilderen, gepresenteerd door Atelier Groen Licht!

🗓 Datum: 24 november 2023 🏢 Locatie: Schouwburg de Lawei, Drachten

Verken een unieke ervaring waar kunst en zelfontdekking samenkomen. Onze workshop staat in het teken van het thema “Naar Binnen Keren.” Sta je op het punt om de volgende fase van je leven te betreden? Of verlang je naar een frisse start in je creatieve reis? Wat het ook is, deze workshop biedt je de tools en de ruimte om je intuïtie te volgen en je innerlijke wereld te verkennen.

🌌 Wat kun je verwachten?

  • Begeleide meditatie om je geest te kalmeren en je creatieve energie te ontwaken.
  • Verkenning van diverse schildertechnieken en materialen, zelfs als je nog nooit eerder hebt geschilderd!
  • Ondersteunende begeleiding door Atelier Groen Licht’s ervaren kunstenaar en coach.
  • De kans om jezelf uit te drukken zonder oordeel, je innerlijke stem te horen en je creatieve visie tot leven te brengen.
  • Een veilige en inspirerende omgeving om te groeien en nieuwe verbindingen te leggen.

🌈 Waarom meedoen? Deze workshop is een kans om jezelf te omarmen zoals je bent, je verbeelding de vrije loop te laten en te ontdekken welke kleurrijke mogelijkheden de toekomst voor je in petto heeft. Het gaat niet alleen om het creëren van een schilderij, maar ook om het ontdekken van verborgen inzichten, het omarmen van verandering en het verwelkomen van een nieuw begin.

🎟 Reserveer nu je plek! Wacht niet te lang, want de plaatsen zijn beperkt en de interesse is groot. Maak je klaar om jezelf te verrassen en een nieuwe dimensie van zelfexpressie te ontdekken!

Voor reserveringen en meer informatie, neem hier contact op met Atelier Groen Licht.

Sta aan de vooravond van je eigen “Naar Binnen Keren” en laat je creativiteit de vrije loop. Ik kijk ernaar uit je te verwelkomen op 24 november voor een betoverende workshop vol verbeelding, introspectie en groei!

Met creatieve groeten, Wyke van Atelier Groen Licht

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *