Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Workshop Intuïtief schilderen

februari 9 @ 14:30 17:00

Ontdek je Creatieve Zelf bij Atelier Groen Licht’s Workshop Intuïtief Schilderen met het thema “Stilte”. 

Ben je klaar voor een boeiende reis naar de diepste regionen van je creatieve potentieel? Wil je jezelf uitdagen, inspireren en transformeren? Pak nu je kans om deel te nemen aan deze rustgevende workshop Intuïtief Schilderen!

Datum: 26 januari 2024  Locatie: Schouwburg de Lawei, Drachten

Verken een unieke ervaring waar kunst en zelfontdekking samenkomen. Deze workshop staat in het teken van het thema “Stilte”. In januari hebben we de neiging om met z’n allen heel snel van start te gaan met alle goede voornemens. Maar eigenlijk is deze tijd van het jaar nog steeds een rusttijd. De natuur houdt haar adem nog in, de zaadjes onder de grond wachten. Ze hebben alle informatie (plannen en voornemens) in zich, maar ze wachten op de geschikte tijd om te kunnen kiemen. Graag neem ik je mee naar de stilte in jezelf, daar waar de zaadjes liggen te dromen over de eerste zonnestralen, zonder zich te haasten.

Sta je op het punt om de volgende fase van je leven te betreden? Of verlang je naar een frisse start in je creatieve reis? Wat het ook is, deze workshop biedt je de tools en de ruimte om je intuïtie te volgen en je innerlijke wereld te verkennen.

 Wat kun je verwachten?

  • Begeleide meditatie om je geest te kalmeren en je creatieve energie te ontwaken.
  • Ondersteunende begeleiding door Atelier Groen Licht’s ervaren kunstenaar en coach.
  • De kans om jezelf uit te drukken zonder oordeel, je innerlijke stem te horen en je creatieve visie tot leven te brengen.
  • Een veilige en inspirerende omgeving om te groeien en nieuwe verbindingen te leggen.

Waarom meedoen? Deze workshop is een kans om jezelf te omarmen zoals je bent, je verbeelding de vrije loop te laten en te ontdekken welke kleurrijke mogelijkheden de toekomst voor je in petto heeft. Het gaat niet alleen om het creëren van een schilderij, maar ook om het ontdekken van verborgen inzichten, het omarmen van verandering en het verwelkomen van een nieuw begin.

Reserveer nu je plek! Wacht niet te lang, want de plaatsen zijn beperkt en de interesse is groot. Maak je klaar om jezelf te verrassen en een nieuwe dimensie van zelfexpressie te ontdekken!

Voor reserveringen en meer informatie, neem hier contact op met Atelier Groen Licht.

Ik kijk ernaar uit je te verwelkomen op 26 januari voor een betoverende workshop vol verbeelding, introspectie en groei!

Met creatieve groeten, Wyke van Atelier Groen Licht

€35 Inclusief alle materialen, koffie, thee en lekkers

Atelier Groen Licht

0646240183

Bekijk de site van Organisator

Schouwburg de Lawei

Burgemeester Wuiteweg 24
Drachten,
Bekijk de site van Locatie

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *