Workshop intuïtief schilderen – Thema Ontwaken

Schouwburg de Lawei Burgemeester Wuiteweg 24, Drachten

Heb jij ook zo’n zin in het voorjaar? De vogels, de bloemen, de eerste grote hommels die druk zoemend de kleurrijke krokussen bezoeken… ik kan niet wachten! Op 8 maart geef ik een workshop intuïtief schilderen waarbij we ons helemaal gaan onderdompelen in het aanstaande voorjaar. De slaap van de winter is op haar einde, het is tijd om langzaam te ontwaken en het nieuwe begin te voelen. We staan stil bij het voorjaar in onszelf, waar wil jij in ontwaken? Wat sluimert er nog in jou? Door intuïtief te gaan schilderen geven we ons onderbewuste het woord. Ben jij ook zo benieuwd wat het te vertellen heeft? Tijdens deze heerlijke schilderworkshop laten we ons onderbewuste het meeste werk doen! Via enkele oefeningen zorgen we ervoor dat we minder gaan denken en vooral gaan doen. De resultaten zijn erg verassend omdat je je gaat laten leiden door het proces in plaats van het resultaat. Je wordt begeleid in het loslaten van wat je denkt om terecht te komen bij wat je voelt en hoe dat dan op het doek mag gaan komen. Ik neem je graag mee op deze ontdekkingstocht! Voel jij een JA? Ben je nieuwsgierig naar wat jouw ziel jou te vertellen heeft? Laat het me dan gauw weten, hieronder in de opmerkingen, bel of mail me, of vul het contactformulier in! De workshop duurt 2,5 uur en kost €35 p.p. Dit is inclusief materiaal, koffie/thee en wat lekkers. En natuurlijk neem je jouw kunstwerk(en) mee naar huis! 

€35

Open Sluis Weekend

De Sluisfabriek Tussendiepen 6, Drachten, Nederland

In het weekend van 20 en 21 april houdt de Sluisfabriek weer het Open Sluis Weekend! De Sluisfabriek, waarin ook Atelier Groen Licht zich bevindt, is een oude fabriek die een totaal nieuwe functie heeft gekregen! Er zitten nu allerlei verschillende soorten makers en doeners in. Tijdens het open weekend worden de deuren van de ateliers en werkplaatsen wagenwijd open gezet voor iedereen. Je kunt kijken naar hoe en wat er gemaakt wordt, er zijn activiteiten, muziek en nog veel meer! Bij Atelier Groen Licht kan je weer zelf je creatieve handen uit de mouwen steken. Ik houd zoals gebruikelijk een prijsvraag, dus kom je geluk en inschattingsvermogen beproeven. Je kunt een gratis workshop winnen! Daarnaast kan je ook weer een gezamenlijk groot schilderij maken en ook de expositie bekijken.

Gratis

Workshop intuïtief schilderen

Schouwburg de Lawei Burgemeester Wuiteweg 24, Drachten

Door intuïtief te gaan schilderen geven we ons onderbewuste het woord. Ben jij ook zo benieuwd wat het te vertellen heeft? Tijdens deze heerlijke schilderworkshop laten we ons onderbewuste het meeste werk doen! Via enkele oefeningen zorgen we ervoor dat we minder gaan denken en vooral gaan doen. De resultaten zijn erg verassend omdat je je gaat laten leiden door het proces in plaats van het resultaat. Je wordt begeleid in het loslaten van wat je denkt om terecht te komen bij wat je voelt en hoe dat dan op het doek mag gaan komen. Ik neem je graag mee op deze ontdekkingstocht! Voel jij een JA? Ben je nieuwsgierig naar wat jouw ziel jou te vertellen heeft? Laat het me dan gauw weten, hieronder in de opmerkingen, bel of mail me, of vul het contactformulier in!

Workshop intuïtief schilderen – Thema Loslaten

Schouwburg de Lawei Burgemeester Wuiteweg 24, Drachten

Sta jij wel eens stil bij wat je vasthoudt in het leven? Of wat je zou willen loslaten? Deze workshop met het thema ‘Loslaten’ biedt je de kans om deze vraag te onderzoeken en te uiten door middel van kunst. Laat je creativiteit stromen en ervaar de kracht van spontaniteit en intuïtie in het creëren van een uniek schilderij. We bieden een veilige en inspirerende ruimte om los te laten wat je niet langer dient en ruimte te maken voor frisse energie en groei. Bij Atelier Groen Licht geloven we dat kunst een krachtige manier is om je emoties te uiten en je geest te bevrijden. We zijn verheugd om je te verwelkomen in onze gezellige en inspirerende omgeving. Tijdens deze workshop zul je geleid worden om te experimenteren met verschillende kleuren, texturen en materialen om zo de creativiteit in jezelf te ontdekken en te ontwikkelen. Het thema van deze workshop is ‘Loslaten’, wat je zal helpen om te reflecteren op wat jou tegenhoudt en welke stappen je kunt nemen om te groeien en te ontwikkelen. Ik zal je begeleiden tijdens het hele creatieve proces en je helpen om je creatieve grenzen te verleggen. Door te werken met verschillende schildertechnieken en te experimenteren met kleuren, zal je in staat zijn om je denken en overtuigingen naar de achtergrond te brengen, om jouw onderbewuste boodschappen het levenslicht te laten zien. Kom en ontdek wat jouw schilderij aan jou te vertellen heeft!

€35

Herbronnen met paarden en intuïtief schilderen

We komen samen tijdens een heerlijke eendaags retraite om te herbronnen in het veld bij de paarden en via intuïtief schilderen. Recente studies, uitgevoerd door het HeartMath Institute, laten zien dat heling mogelijk is wanneer we samen met paarden zijn. Het hart van paarden heeft een groter elektromagnetisch veld en een hoger intelligentieniveau dan dat van mensen. Het elektromagnetische veld van het paard kan direct invloed uitoefenen op ons hartritme. Wanneer je in het grote krachtveld van een paard bent, kun je het helende hart van paarden ervaren. Hun energie is voelbaar en magisch . Na de lente met zijn trilling van groei & bloei, staan de Maan en de komst van de Zomer ons toe om te rusten, te observeren, te beseffen wat we hebben en daar helemaal van te mogen genieten. Bij de Volle Maan in Juli verbinden we ons met het element Vuur & Licht. De boodschap van deze Maan nodigt ons uit na te denken over waar het heilige vuur van ons leven bevindt en wat de passie is die ons voedt. Deze dag mag je je helemaal laten zakken in de rust en de veilige bedding van het Sisterhood. Maar ook om jezelf te verbinden met jouw heilige vuur, jouw passie die in jou brand. Een dag om te rusten, inspiratie op te doen, het vlammetje van creatie aan te wakkeren. Te zijn, voelen, ervaren en delen. Deze dag is met liefde voor jou samengesteld om in de natuur bij de paarden en via creativiteit te herbronnen. Weer in contact te komen met de universele oerbron en jouw innerlijke zijn, jouw innerlijke vuurtje. Een dag om helemaal tot rust te komen in jezelf. Wat mag je deze dag ontvangen?  Smudgebad Kaartje met persoonlijke boodschap Veilige bedding in een heilige cirkel Ademwerk Helende geleide meditatie - connecten met jouw oerbron Vuurceremonie Meditatieve dans Een individueel moment om een boodschap van de paarden te mogen ontvangen Absoluut stiltemoment en meditatie Intuïtief schilderen om boodschappen uit je onderbewuste te mogen ontvangen Praktische informatie:  Inclusief koffie, thee, fruit en wat lekkers Inclusief biologische & vegetarische lunch Inclusief alle materialen Paarden staan achter een draadje - op jouw individuele moment na Tijd - 10.00 - ca. 16.00 uur Energie - uitwisseling - 122,- p.p. . Als je samen met iemand komt 222,- Je ontvangt de gehele dag liefdevolle & professionele begeleiding en ondersteuning van Wyke Pronk van atelier Groen Licht - kunst coaching en creativiteit voor een vrije geest & Marieke Brouwer van Silvermoon - Holistische praktijk voor mens & dier.

€122