Workshop Intuïtief schilderen

Schouwburg de Lawei Burgemeester Wuiteweg 24, Drachten

Ontdek je Creatieve Zelf bij Atelier Groen Licht’s Workshop Intuïtief Schilderen met het thema “Stilte”.  Ben je klaar voor een boeiende reis naar de diepste regionen van je creatieve potentieel? Wil je jezelf uitdagen, inspireren en transformeren? Pak nu je kans om deel te nemen aan deze rustgevende workshop Intuïtief Schilderen! Datum: 26 januari 2024  Locatie: Schouwburg de Lawei, Drachten Verken een unieke ervaring waar kunst en zelfontdekking samenkomen. Deze workshop staat in het teken van het thema “Stilte”. In januari hebben we de neiging om met z'n allen heel snel van start te gaan met alle goede voornemens. Maar eigenlijk is deze tijd van het jaar nog steeds een rusttijd. De natuur houdt haar adem nog in, de zaadjes onder de grond wachten. Ze hebben alle informatie (plannen en voornemens) in zich, maar ze wachten op de geschikte tijd om te kunnen kiemen. Graag neem ik je mee naar de stilte in jezelf, daar waar de zaadjes liggen te dromen over de eerste zonnestralen, zonder zich te haasten. Sta je op het punt om de volgende fase van je leven te betreden? Of verlang je naar een frisse start in je creatieve reis? Wat het ook is, deze workshop biedt je de tools en de ruimte om je intuïtie te volgen en je innerlijke wereld te verkennen.  Wat kun je verwachten? Waarom meedoen? Deze workshop is een kans om jezelf te omarmen zoals je bent, je verbeelding de vrije loop te laten en te ontdekken welke kleurrijke mogelijkheden de toekomst voor je in petto heeft. Het gaat niet alleen om het creëren van een schilderij, maar ook om het ontdekken van verborgen inzichten, het omarmen van verandering en het verwelkomen van een nieuw begin. Reserveer nu je plek! Wacht niet te lang, want de plaatsen zijn beperkt en de interesse is groot. Maak je klaar om jezelf te verrassen en een nieuwe dimensie van zelfexpressie te ontdekken! Voor reserveringen en meer informatie, neem hier contact op met Atelier Groen Licht. Ik kijk ernaar uit je te verwelkomen op 26 januari voor een betoverende workshop vol verbeelding, introspectie en groei! Met creatieve groeten, Wyke van Atelier Groen Licht

€35

Workshop intuïtief schilderen – Thema Ontwaken

Schouwburg de Lawei Burgemeester Wuiteweg 24, Drachten

Heb jij ook zo’n zin in het voorjaar? De vogels, de bloemen, de eerste grote hommels die druk zoemend de kleurrijke krokussen bezoeken… ik kan niet wachten! Op 8 maart geef ik een workshop intuïtief schilderen waarbij we ons helemaal gaan onderdompelen in het aanstaande voorjaar. De slaap van de winter is op haar einde, het is tijd om langzaam te ontwaken en het nieuwe begin te voelen. We staan stil bij het voorjaar in onszelf, waar wil jij in ontwaken? Wat sluimert er nog in jou? Door intuïtief te gaan schilderen geven we ons onderbewuste het woord. Ben jij ook zo benieuwd wat het te vertellen heeft? Tijdens deze heerlijke schilderworkshop laten we ons onderbewuste het meeste werk doen! Via enkele oefeningen zorgen we ervoor dat we minder gaan denken en vooral gaan doen. De resultaten zijn erg verassend omdat je je gaat laten leiden door het proces in plaats van het resultaat. Je wordt begeleid in het loslaten van wat je denkt om terecht te komen bij wat je voelt en hoe dat dan op het doek mag gaan komen. Ik neem je graag mee op deze ontdekkingstocht! Voel jij een JA? Ben je nieuwsgierig naar wat jouw ziel jou te vertellen heeft? Laat het me dan gauw weten, hieronder in de opmerkingen, bel of mail me, of vul het contactformulier in! De workshop duurt 2,5 uur en kost €35 p.p. Dit is inclusief materiaal, koffie/thee en wat lekkers. En natuurlijk neem je jouw kunstwerk(en) mee naar huis! 

€35

Open Sluis Weekend

De Sluisfabriek Tussendiepen 6, Drachten, Nederland

In het weekend van 20 en 21 april houdt de Sluisfabriek weer het Open Sluis Weekend! De Sluisfabriek, waarin ook Atelier Groen Licht zich bevindt, is een oude fabriek die een totaal nieuwe functie heeft gekregen! Er zitten nu allerlei verschillende soorten makers en doeners in. Tijdens het open weekend worden de deuren van de ateliers en werkplaatsen wagenwijd open gezet voor iedereen. Je kunt kijken naar hoe en wat er gemaakt wordt, er zijn activiteiten, muziek en nog veel meer! Bij Atelier Groen Licht kan je weer zelf je creatieve handen uit de mouwen steken. Ik houd zoals gebruikelijk een prijsvraag, dus kom je geluk en inschattingsvermogen beproeven. Je kunt een gratis workshop winnen! Daarnaast kan je ook weer een gezamenlijk groot schilderij maken en ook de expositie bekijken.

Gratis

Workshop intuïtief schilderen

Schouwburg de Lawei Burgemeester Wuiteweg 24, Drachten

Door intuïtief te gaan schilderen geven we ons onderbewuste het woord. Ben jij ook zo benieuwd wat het te vertellen heeft? Tijdens deze heerlijke schilderworkshop laten we ons onderbewuste het meeste werk doen! Via enkele oefeningen zorgen we ervoor dat we minder gaan denken en vooral gaan doen. De resultaten zijn erg verassend omdat je je gaat laten leiden door het proces in plaats van het resultaat. Je wordt begeleid in het loslaten van wat je denkt om terecht te komen bij wat je voelt en hoe dat dan op het doek mag gaan komen. Ik neem je graag mee op deze ontdekkingstocht! Voel jij een JA? Ben je nieuwsgierig naar wat jouw ziel jou te vertellen heeft? Laat het me dan gauw weten, hieronder in de opmerkingen, bel of mail me, of vul het contactformulier in!